krok 1
Rozohrejeme panvicu a pridáme olivový olej.
krok 2
Pridáme cibuľu a cca 5 minút restujeme, dokým nebude krásne jemná.
krok 3
Pridáme cesnak a čili, premiešame a restujeme ďalšiu minútu, aby sa uvoľnila aróma.
krok 4
Znížime teplotu, pridáme fazuľu, kapary a varíme cca 5 minút. Ochutíme čiernym korením. Primiešame polovicu petržlenu.
krok 5
Medzitým predhrejeme nepriľnavú panvicu na vysokú teplotu a pridáme olivový olej.
krok 6
Pridáme kuracie prsia a opekáme niekoľko minút z každej strany, dozlatista.
krok 7
Kuracie prsia rozdelíme na taniere a polejeme ich pripravenou fazuľovou zmesou.
krok 8
Ozdobíme petržlenom.
Môžeme podávať so zelenými fazuľovými strukmi Bonduelle Vapeur.
BON APPÉTIT!