1. >Recepty
  2. >Bulgur s Bon menu Na panvicu Provencale

Bulgur s Bon menu Na panvicu Provencale

Obťažné
3 osôb
30 min
3 min
Stredné
Ingrediencie
pre 3 osôby
1 balenie Bonduelle hrášok

1 balenie Bon menu Na panvicu Provencale (425 ml)

bulgur

trocha zázvoru

olivový olej

1 cibuľa

šťava z limetky

petržlenová vňať na ozdobenie

parmezán na posypanie
ingrediencie pre 3 osôb
1 balenie Bonduelle hrášok

1 balenie Bon menu Na panvicu Provencale (425 ml)

bulgur

trocha zázvoru

olivový olej

1 cibuľa

šťava z limetky

petržlenová vňať na ozdobenie

parmezán na posypanie
  1. krok 1
    Na panvici osmažíme na olivovom oleji cibuľku a zázvor nakrájaný na malé kocky.
  2. krok 2
    Pridáme celú zmes Bon menu Provencale a 3 minúty restujeme.
  3. krok 3
    Bulgur uvaríme podľa návodu, pokvapkáme olivovým olejom, šťavou z limetky a podávame s prichystanou zmesou.
  4. krok 4
    Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou a posypeme parmezánom.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda