1. >Recepty
  2. >Fusilli s brokolicovým pestom a cícerom

Fusilli s brokolicovým pestom a cícerom

Stredné
4 osôb
60 min
3 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Legumio fusilli (250 g)

1 balenie Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)

250 g mrazenej brokolice Bonduelle

2 polievkové lyžice oleja

1 strúčik cesnaku

citrón

3 polievkové lyžice píniových semienok, mandlí alebo vlašských orechov

3 polievkové lyžice lahôdkového droždia

soľ
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Legumio fusilli (250 g)

1 balenie Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)

250 g mrazenej brokolice Bonduelle

2 polievkové lyžice oleja

1 strúčik cesnaku

citrón

3 polievkové lyžice píniových semienok, mandlí alebo vlašských orechov

3 polievkové lyžice lahôdkového droždia

soľ
  1. krok 1
    Podľa návodu uvaríme cestoviny a scedíme ich.
  2. krok 2
    Na panvici rozohrejeme olej. Pridáme na plátky nakrájanú brokolicu a cesnak a osolíme. Prikryjeme pokrievkou a restujeme na najmenšom plameni. Keď sa zmes začne lepiť na panvicu, podlejeme trochou vody a cca 3 minúty dusíme.
  3. krok 3
    Zmes brokolice dáme do mixéra, pridáme citrónovú kôru, semienka alebo oiechy, šťavu z ½ citróna a lahôdkové droždie a všetko rozmixujeme na pesto.
  4. krok 4
    Ochutnáme a podľa chuti pridáme droždie, citrón alebo ochutíme umeoctom alebo sójovou omáčkou.
  5. krok 5
    V panvici premiešame rezance, cícer a pesto a podávame.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda