krok 1
Rúru predhrejeme na 180 °C.
krok 2
Najprv si pripravíme cesto: maslo postrúhame nahrubo, zmiešame s múkou, parmezánom, soľou a korením. Pridáme 2 – 4 PL ľadovej vody (čím menej, tým lepšie, ide o to, aby v ceste zostali kúsky masla, ktoré budú pri pečení „lístkovať“).
krok 3
Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a dáme na 30 minút do chladničky.
krok 4
Cviklu zlejeme a zmiešame s balzamikom.
krok 5
Cesto rozdelíme na dve časti a každú rozvaľkáme natenko medzi dvoma potravinárskymi fóliami. Na cesto rozdrobíme nakrájanú fetu a na ňu poukladáme cviklu.
krok 6
Okraje cesta prehneme doprostred.
krok 7
Pečieme, dokým okraje cesta nebudú zlatisté, asi 30 až 40 minút.
krok 8
Pred podávaním posypeme rozdrobeným syrom.
BON APPÉTIT!