1. >Recepty
  2. >Krémové cerealito

Krémové cerealito

Stredné
2 osôb
15 min
11 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)

2 polievkové lyžice olivového oleja

125 ml smotany

čerstvá bazalka

sušené paradajky

cesnak

parmezán

soľ

čierne korenie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou (400 g)

2 polievkové lyžice olivového oleja

125 ml smotany

čerstvá bazalka

sušené paradajky

cesnak

parmezán

soľ

čierne korenie
  1. krok 1
    Na panvici rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom malé kúsky cesnaku.
  2. krok 2
    Prisypeme celé balenie Bonduelle cereali s tekvicou a pohánkou a zhruba 6 minút restujeme.
  3. krok 3
    Osolíme a okoreníme podľa chuti, pridáme lístky bazalky a celé dôkladne premiešame.
  4. krok 4
    Zmes zalejeme smotanou a cca 5 minút varíme, dokým smotana nezhustne.
  5. krok 5
    Pridáme na malé kúsky pokrájané sušené paradajky a nastrúhaný parmezán a znova premiešame.
  6. krok 6
    Podávame posypané plátkami parmezánu a lístkami bazalky.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda