1. >Recepty
  2. >Kuracie krídelká s prílohou Bon menu Na panvicu Rustica

Kuracie krídelká s prílohou Bon menu Na panvicu Rustica

Stredné
3 osôb
60 min
53 min
Stredné
Ingrediencie
pre 3 osôby
1 balenie Bonduelle Bon menu na panvicu rustica (425 ml)

1 kg kuracích krídel

4 polievkové lyžice rastlinného oleja

čerstvo pomleté čierne korenie

4 polievkové lyžice rozpusteného masla

4 strúčiky cesnaku, pomleté

2 polievkové lyžice petržlenu

100 g strúhaného parmezánu

1 čajová lyžička čili vločiek
ingrediencie pre 3 osôb
1 balenie Bonduelle Bon menu na panvicu rustica (425 ml)

1 kg kuracích krídel

4 polievkové lyžice rastlinného oleja

čerstvo pomleté čierne korenie

4 polievkové lyžice rozpusteného masla

4 strúčiky cesnaku, pomleté

2 polievkové lyžice petržlenu

100 g strúhaného parmezánu

1 čajová lyžička čili vločiek
  1. krok 1
    Rúru s veľkým plechom predhrejeme na 200 °C. Kuracie krídla zmiešame s olejom, soľou a korením.
  2. krok 2
    Kuracie krídla rozložíme na pripravený plech a pečieme dozlatista a do chrumkava, asi 50 minút.
  3. krok 3
    Pripravíme si omáčku: vo veľkej mise zmiešame rozpustené maslo, cesnak, petržlen, parmezán a čili vločky. Pridáme krídla a miešame, dokým nie sú celé pokryté omáčkou.
  4. krok 4
    Prípadne ich ešte posypeme parmezánom a podávame s Bon Menu, ktoré sme 3 minúty zohrievali na panvici.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda