krok 1
Rozohrejeme panvicu a pridáme olivový olej.
krok 2
Na rozpálenú panvicu pridáme cibuľu a cca 5 mnút restujeme.
krok 3
Pridáme cesnak a čili, premiešame a restujeme ďalšiu minútu, aby sa uvoľnila aróma.
krok 4
Znížime teplotu, pridáme fazuľu, kapary a varíme cca 5 minút. Ochutíme korením a primiešame polovicu petržlenovej vňate.
krok 5
Medzitým ohrejeme nepriľnavú panvicu na vysokú teplotu a pridáme olivový olej.
krok 6
Pridáme kuracie prsia a opekáme niekoľko minút z každej strany dozlatista.
krok 7
Kuracie prsia rozdelíme na taniere a prelejeme fazuľovou zmesou.
krok 8
Ozdobíme petržlenovou vňaťou. Môžete podávať so zelenými fazuľovými strukmi Bonduelle Vapeur.