krok 1
Rúru rozpálime na 190 °C.
krok 2
Rezne pozdĺžne rozkrojíme na polovice a zľahka naklepeme tupou stranou tĺčika na mäso tak, aby hrúbka rezňov bola cca 1 cm. Mäso potrieme bielym jogurtom, osolíme a okoreníme.
krok 3
Na okraj každého rozloženého plátku mäsa dáme cca 1 a ½ PL Bonduelle Bon Menu a pridáme kocku syra.
krok 4
Naplnené plátky zrolujeme a dôkladne omotáme povrázkom.
krok 5
Pekáč alebo plech vymažeme olejom, položíme naň naplnené mäso, pridáme plátky masla, zakryjeme alobalom a pečieme cca 30 minút.
krok 6
Potom alobal odstránime, mäso znova potrieme maslom a necháme v rúre ďalších 10 až 15 minút, aby sa vytvorila kôrka.
krok 7
Keď je mäso hotové, necháme ho chvíľku vychladnúť a potom z neho ostrým nožom opatrne odstránime povrázok. Môžeme podávať samotné alebo s ryžou.