krok 1
Rúru predhrejeme na 200 °C. V panvici na olivovom oleji opražíme cibuľku a zázvor pokrájaný na malé kocky.
krok 2
Rožky nasypeme do väčšej misy.
krok 3
Vajcia dôkladne vyšľaháme v mlieku, pridáme soľ, korenie a trocha nastrúhaného muškátového orieška.
krok 4
Zmes nalejeme na rožky a necháme ju do nich vsiaknuť. Vzniknutá hmota by nemala byť ani riedka, ani hustá.
krok 5
Bôčik povaríme, necháme vychladnúť a potom ho nakrájame na kocky.
krok 6
V panvici na rozpálenej masti opečieme bôčik. Znova necháme vychladnúť a potom ho pridáme k rožkom a vajciam. Premiešame, pridáme Bonduelle Bon menu, žihľavu, pažítku a petržlenovú vňať. Ochutnáme, prípadne prisolíme.
krok 7
Nakoniec vmiešame prášok do pečiva.
krok 8
Na plechu alebo vo väčšom pekáči rozpustíme maslo, rozotrieme ho po dne i po bokoch a potom rozprestrieme plnku. Pečieme dozlatista.
BON APPÉTIT!