1. >Recepty
  2. >Rigatoni so šampiňónmi

Rigatoni so šampiňónmi

Stredné
2 osôb
30 min
10 min
Stredné
Ingrediencie
pre 2 osôby
1 balenie Bonduelle Legumio zeleninové rigatoni z hrášku a cukety (250 g)

1 polievková lyžica olivového oleja

1 a ¾ šálky šampiňónov

1 strúčik cesnaku

1 balenie konzervovaných olúpaných paradajok

1 čajová lyžička sušeného drveného rozmarínu

½ čajovej lyžičky sušeného oregana

2 šálky čerstvého špenátu

parmezán na posypanie
ingrediencie pre 2 osôb
1 balenie Bonduelle Legumio zeleninové rigatoni z hrášku a cukety (250 g)

1 polievková lyžica olivového oleja

1 a ¾ šálky šampiňónov

1 strúčik cesnaku

1 balenie konzervovaných olúpaných paradajok

1 čajová lyžička sušeného drveného rozmarínu

½ čajovej lyžičky sušeného oregana

2 šálky čerstvého špenátu

parmezán na posypanie
  1. krok 1
    Rigatoni vložíme do vriacej osolenej vody a 7 minút varíme. Scedíme, prepláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a dáme do veľkej misy.
  2. krok 2
    Rozpálime veľkú panvicu a na strednom plameni restujeme šampiňóny cca 4 až 6 minút, dokým nezmäknú. Pridáme pretlačený cesnak a varíme ešte 1 minútu.
  3. krok 3
    Pridáme konzervované paradajky, rozmarín, oregano a necháme prejsť varom.
  4. krok 4
    Pridáme špenát a ešte cca 5 minút varíme.
  5. krok 5
    Pridáme uvarené rigatoni a všetko poriadne premiešame.
  6. krok 6
    Pred podávaním posypeme strúhaným parmezánom.
  7. krok 7
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda