1. >Recepty
  2. >Šalát Maroco

Šalát Maroco

Jednoduché
4 osôb
30 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
200 g čerstvej bielej kapusty (nemusí byť)

250 g sterilizovaného cícera Bonduelle

200 g balkánskeho syra

1 menšia šalátová uhorka

4 paradajky

1 červená paprika

1 zelená paprika

zelené vňate (petržlenová vňať, bazalka alebo pažítka)

Zálievka:

olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot
ingrediencie pre 4 osôb
200 g čerstvej bielej kapusty (nemusí byť)

250 g sterilizovaného cícera Bonduelle

200 g balkánskeho syra

1 menšia šalátová uhorka

4 paradajky

1 červená paprika

1 zelená paprika

zelené vňate (petržlenová vňať, bazalka alebo pažítka)

Zálievka:

olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot
  1. krok 1
    Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.
  2. krok 2
    Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky, paradajky a papriky nakrájame na kocky. Kapustu nastrúhame.
  3. krok 3
    Všetko premiešame s odkvapkaným cícerom a zalejeme vyrobenou zálievkou.
  4. krok 4
    Šalát necháme krátko vychladnúť a pred podávaním posypeme balkánskym syrom pokrájaným na kocky a jemne pokrájanými zelenými vňaťami.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda