1. >Recepty
  2. >Zelené gazpacho s ananásom

Zelené gazpacho s ananásom

Jednoduché
4 osôb
30 min
3 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Zelená polievková zmes (400 g)

1½ uhorky, olúpanej

½ čerstvého ananásu, nakrájaného

3 šálky zeleninového vývaru alebo vody

½ šálky koriandra

¼ čajovej lyžičky soli

Pikantný variant:

4 polievkové lyžice jalapeño, nasekané
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Zelená polievková zmes (400 g)

1½ uhorky, olúpanej

½ čerstvého ananásu, nakrájaného

3 šálky zeleninového vývaru alebo vody

½ šálky koriandra

¼ čajovej lyžičky soli

Pikantný variant:

4 polievkové lyžice jalapeño, nasekané
  1. krok 1
    V hrnci privedieme k varu vývar alebo vodu.
  2. krok 2
    Potom do vody vsypeme celé balenie polievkovej zmesi a varíme 3 minúty, kým zelenina nezmäkne.
  3. krok 3
    Pridáme ananás, uhorku, koriander, soľ a všetko rozmixujeme tyčovým mixérom. Podľa chuti môžeme pridať aj papričky jalapeño. Necháme vychladnúť a potom na 30 minút umiestnime do chladničky. Polievku podávame studenú a ozdobenú koriandrom a ananásom.
  4. krok 4
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda