1. >Recepty
  2. >Bruschetta s cviklou

Bruschetta s cviklou

Stredné
4 osôb
20 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle strúhaná cvikla Vapeur (425 ml)

prelisovaný strúčik cesnaku

2 polievkové lyžice olivového oleja

balzamikový ocot

soľ, korenie

1 stredne veľká́ bageta alebo ciabatta (môže byť aj deň stará)

čerstvá bazalka plus viac na ozdobenie

feta syr na ozdobenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle strúhaná cvikla Vapeur (425 ml)

prelisovaný strúčik cesnaku

2 polievkové lyžice olivového oleja

balzamikový ocot

soľ, korenie

1 stredne veľká́ bageta alebo ciabatta (môže byť aj deň stará)

čerstvá bazalka plus viac na ozdobenie

feta syr na ozdobenie
  1. krok 1
    Strúhanú cviklu zlejeme a dáme do misy.
  2. krok 2
    Pridáme prelisovaný cesnak, najemno postrúhanú bazalku, balzamikový ocot, soľ, korenie a všetko dobre premiešame.
  3. krok 3
    Pečivo prudko opečieme na panvici na olivovom oleji a ihneď naň dáme pripravenú cviklovú zmes.
  4. krok 4
    Podávame s kúskami fety a lístkom bazalky.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda