1. >Recepty
  2. >Cestoviny carbonara so zeleninou

Cestoviny carbonara so zeleninou

Jednoduché
3 osôb
Ingrediencie
pre 3 osôby
1 balenie Bonduelle Bon menu Na panvicu Delicate (425 ml)

455 g farfalle cestovín

1 vajce

100 ml smotany na varenie

150 g pancetty alebo údenej slaniny, pokrájanej na kocky

soľ, čerstvo zomleté čierne korenie

za hrsť lístkov čerstvej mäty

trocha parmezánu na posypanie
ingrediencie pre 3 osôb
1 balenie Bonduelle Bon menu Na panvicu Delicate (425 ml)

455 g farfalle cestovín

1 vajce

100 ml smotany na varenie

150 g pancetty alebo údenej slaniny, pokrájanej na kocky

soľ, čerstvo zomleté čierne korenie

za hrsť lístkov čerstvej mäty

trocha parmezánu na posypanie
  1. krok 1
    V hrnci privedieme do varu osolenú vodu a farfalle uvaríme podľa návodu.
  2. krok 2
    Medzitým v miske rozšľaháme vajcia so smotanou, soľou a korením.
  3. krok 3
    Na panvici orestujeme pancettu alebo slaninu. Keď bude slanina chrumkavá a zlatistá, pridáme uvarené cestoviny, celé balenie Bonduelle, skoro všetku mätu a varíme 3 minúty.
  4. krok 4
    Keď je všetko ešte horúce, na cestoviny nalejeme vajcia rozmixované so smotanou a všetko dobre premiešame.
  5. krok 5
    Osolíme, okoreníme, posypeme parmezánom a ozdobíme lístočkami mäty.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda