\n
Kontakty
Recepty
Všetky recepty
Recepty na šaláty a predkrmy
Recepty na polievky
Recepty na hlavné jedlá
Recepty na dezerty
Produkty
všetko
Sterilizovaná zelenina
Mrazená zelenina
Hotové jedlá
O Bonduelle
všetky novinky
Naša história
ZÁVÄZKY CSR
Z poľa na tanier
Magazín
Aktuality
Zaujímavosti
>
Recepty
>
Cícer s cibuľkou a parmezánom
<
Recepty
Ak chcete vidieť toto video, musíte akceptovať YouTube cookies
Akceptovať cookies
Cícer s cibuľkou a parmezánom
Vytlačiť recept
Jednoduché
4 osôb
15 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 plechovka
Bonduelle
Vapeur cícera (425 ml)
3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej
3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
maslo
soľ
ingrediencie pre 4 osôb
1 plechovka
Bonduelle
Vapeur cícera (425 ml)
3 polievkové lyžice cibuľky, smaženej
3 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
maslo
soľ
krok 1
Cícer ohrievame na masle tak dlho, kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrny.
krok 2
Pridáme dehydrovanú smaženú cibuľku, premiešame, osolíme a posypeme parmezánom.
krok 3
BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
Legenda
▶
Šalát s tuniakom do pohára
Objavte recept
Letný šalát s cícerom
Objavte recept
Marocká karfiolová krémová polievka s cí...
Objavte recept
Pozrieť ďalšie recepty
Objavte tiež…
Bon Menu Hot Tomato
Gold Zlatá kukurica
Mungo klíčky
Mladá mrkev
Hrášok
Gold Zlatá kukurica
Gold Zlatá kukurica
Créatif Duo