Šalát Maroco
Jednoduché
4 osôb
30 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
200 g čerstvej bielej kapusty (nemusí byť)
250 g sterilizovaného cícera Bonduelle
200 g balkánskeho syra
1 menšia šalátová uhorka
4 paradajky
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené vňate (petržlenová vňať, bazalka alebo pažítka)
Zálievka:
olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot
250 g sterilizovaného cícera Bonduelle
200 g balkánskeho syra
1 menšia šalátová uhorka
4 paradajky
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené vňate (petržlenová vňať, bazalka alebo pažítka)
Zálievka:
olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot
ingrediencie pre 4 osôb
200 g čerstvej bielej kapusty (nemusí byť)
250 g sterilizovaného cícera Bonduelle
200 g balkánskeho syra
1 menšia šalátová uhorka
4 paradajky
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené vňate (petržlenová vňať, bazalka alebo pažítka)
Zálievka:
olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot
250 g sterilizovaného cícera Bonduelle
200 g balkánskeho syra
1 menšia šalátová uhorka
4 paradajky
1 červená paprika
1 zelená paprika
zelené vňate (petržlenová vňať, bazalka alebo pažítka)
Zálievka:
olej, balzamikový ocot, soľ, cukor, vínny ocot
- krok 1Zeleninu očistíme, opláchneme vodou.
- krok 2Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky, paradajky a papriky nakrájame na kocky. Kapustu nastrúhame.
- krok 3Všetko premiešame s odkvapkaným cícerom a zalejeme vyrobenou zálievkou.
- krok 4Šalát necháme krátko vychladnúť a pred podávaním posypeme balkánskym syrom pokrájaným na kocky a jemne pokrájanými zelenými vňaťami.
- krok 5BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Paradajkový šalát s cícerom
- OBJAVTE RECEPT
Marocká karfiolová krémová polievka s cícerom
- OBJAVTE RECEPT
Cícer so špenátom
Objavte tiež…






.webp)








.webp)