1. >Recepty
  2. >Cícer so špenátom

Cícer so špenátom

Jednoduché
4 osôb
40 min
Drahé
Ingrediencie
pre 4 osôby
400 g listového špenátu Bonduelle

200 g cíceru Bonduelle

300 g bravčového mäsa (pliecko, bok)

130 g cibule

soľ, korenie, rasca
ingrediencie pre 4 osôb
400 g listového špenátu Bonduelle

200 g cíceru Bonduelle

300 g bravčového mäsa (pliecko, bok)

130 g cibule

soľ, korenie, rasca
  1. krok 1
    Cícer prepláchneme a dôkladne scedíme.
  2. krok 2
    Mäso upečieme na cibuľke (moravský vrabec).
  3. krok 3
    Špenát čiastočne nakrájame a na konci pečenia pridáme k mäsu spolu s cícerom.
  4. krok 4
    Všetky ingrediencie zmiešame, ochutíme a podávame so zemiakovými haluškami.
  5. krok 5
    Tip Špenát pripravíme s cícerom a cibuľkou (bez mäsa). Vhodné ako vegetariánske jedlo. Príloha: cestoviny, palacinky, gnocci a pod.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda