1. >Recepty
  2. >Zeleninový koláč

Zeleninový koláč

Stredné
2 osôb
Ingrediencie
pre 2 osôby
2 Balenia Bon Menu Na panvicu Delicate (425 ml)

250 g tekvice, ošúpanej a zbavenej jadra

2 jarné cibule, nakrájané

malý zväzok čerstvého petržlenu

2 strúčiky cesnaku, pokrájaného najemno

90 g syra (výber podľa chuti)

1 šálka múky

6 vajec

mlieko

soľ a čierne korenie
ingrediencie pre 2 osôb
2 Balenia Bon Menu Na panvicu Delicate (425 ml)

250 g tekvice, ošúpanej a zbavenej jadra

2 jarné cibule, nakrájané

malý zväzok čerstvého petržlenu

2 strúčiky cesnaku, pokrájaného najemno

90 g syra (výber podľa chuti)

1 šálka múky

6 vajec

mlieko

soľ a čierne korenie
  1. krok 1
    Rúru predhrejeme na 170 °C a formu na koláč vymastíme maslom.
  2. krok 2
    V procesore nakrájame na malé kúsky jarnú cibuľku, cesnak a petržlen. Vymeníme čepeľ a nahrubo nakrájame tekvicu a syr.
  3. krok 3
    Všetku nakrájanú zeleninu dáme do veľkej misy, pridáme Bonduelle Menu, primiešame múku, vajcia, osolíme a okoreníme. Ak je zmes príliš hustá, pridáme mlieko.
  4. krok 4
    Formu na koláč naplníme pripravenou zmesou a pečieme 50 minút, dokým stred koláča nie je pevný.
  5. krok 5
    Pred podávaním necháme koláč odstáť aspoň 5 – 10 minút.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda