Pikantná indická šošovka s batátovými zemiakmi
Stredné
2 osôb
20 min
15 min
Ingrediencie
pre 2 osôby
1x Bon Menu India
400 g ošúpaných a nastrúhaných sladkých zemiakov
2 rozdrvené strúčiky cesnaku
3 vajcia
1 polievková lyžica hladkej múky
1 čajová lyžička kari korenia
štipka soli a korenia
olej
400 g ošúpaných a nastrúhaných sladkých zemiakov
2 rozdrvené strúčiky cesnaku
3 vajcia
1 polievková lyžica hladkej múky
1 čajová lyžička kari korenia
štipka soli a korenia
olej
ingrediencie pre 2 osôb
1x Bon Menu India
400 g ošúpaných a nastrúhaných sladkých zemiakov
2 rozdrvené strúčiky cesnaku
3 vajcia
1 polievková lyžica hladkej múky
1 čajová lyžička kari korenia
štipka soli a korenia
olej
400 g ošúpaných a nastrúhaných sladkých zemiakov
2 rozdrvené strúčiky cesnaku
3 vajcia
1 polievková lyžica hladkej múky
1 čajová lyžička kari korenia
štipka soli a korenia
olej
- krok 1Pripravené sladké zemiaky zmiešame v miske s vajíčkami, cesnakom a korením a nakoniec pridáme múku.
- krok 2Necháme niekoľko minút odpočívať a medzitým rozohrejeme panvicu s olejom.
- krok 3Lyžicou rovnomerne rozprostrieme cesto a opekáme z každej strany dozlatista zhruba 2 - 3 minúty.
- krok 4Servírujeme s ľahko prehriatym Bon Menu Indie.
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Tekvicová polievka so šošovicou
- OBJAVTE RECEPT
Šošovicový tabbouleh
- OBJAVTE RECEPT
Šošovicové guľôčky
Objavte tiež…



.webp)


.webp)








.webp)