Šalát s cícerom, avokádom a feta syrom
Jednoduché
Ingrediencie
pre 1 osobu
1x zrelé avokádo
250 g cíceru Bonduelle
150 g zlatej kukurice Bonduelle
50 g feta syra na posypanie
1 strúčik cesnaku
šťava z polovice citróna
pár kvapiek olivového oleja
drvené korenie, najlepšie farebné
250 g cíceru Bonduelle
150 g zlatej kukurice Bonduelle
50 g feta syra na posypanie
1 strúčik cesnaku
šťava z polovice citróna
pár kvapiek olivového oleja
drvené korenie, najlepšie farebné
ingrediencie pre 1 osobu
1x zrelé avokádo
250 g cíceru Bonduelle
150 g zlatej kukurice Bonduelle
50 g feta syra na posypanie
1 strúčik cesnaku
šťava z polovice citróna
pár kvapiek olivového oleja
drvené korenie, najlepšie farebné
250 g cíceru Bonduelle
150 g zlatej kukurice Bonduelle
50 g feta syra na posypanie
1 strúčik cesnaku
šťava z polovice citróna
pár kvapiek olivového oleja
drvené korenie, najlepšie farebné
- krok 1Cícer scedíme a prepláchneme studenou vodou. Potom ju zmiešame s kukuricou.
- krok 2Avokádo rozkrojíme, vyberieme kôstku a vydlabanú dužinu pridáme k cíceru.
- krok 3Premiešame, pokvapkáme citrónom, pridáme roztlačený cesnak, korenie a pár kvapiek olivového oleja.
- krok 4Navrch nastrúhame feta syr. Tesne pred konzumáciou všetko premiešame.
- krok 5Podávame s domácim chlebom, celozrnnou bagetkou alebo listovým šalátom.
Objavte tiež…