Šošovica s pečenou tekvicou
Jednoduché
40 min
Stredné
Ingrediencie
pre 1 osobu
Bonduelle Vapeur šošovica (425 ml)
Bonduelle Vapeur mladá mrkva extra jemná (425 ml)
1 malá tekvica hokkaidó
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
zopár lístkov koriandra alebo mäty
olivový olej
provensálske korenie, soľ, čierne korenie podľa chuti
Bonduelle Vapeur mladá mrkva extra jemná (425 ml)
1 malá tekvica hokkaidó
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
zopár lístkov koriandra alebo mäty
olivový olej
provensálske korenie, soľ, čierne korenie podľa chuti
ingrediencie pre 1 osobu
Bonduelle Vapeur šošovica (425 ml)
Bonduelle Vapeur mladá mrkva extra jemná (425 ml)
1 malá tekvica hokkaidó
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
zopár lístkov koriandra alebo mäty
olivový olej
provensálske korenie, soľ, čierne korenie podľa chuti
Bonduelle Vapeur mladá mrkva extra jemná (425 ml)
1 malá tekvica hokkaidó
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
zopár lístkov koriandra alebo mäty
olivový olej
provensálske korenie, soľ, čierne korenie podľa chuti
- krok 1Rúru predhrejeme na 220 °C.
- krok 2Scedenú šošovicu a mladú mrkvu zmiešame s olivovým olejom.
- krok 3Tekvicu ošúpeme, pozdĺžne rozkrojíme, lyžicou zbavíme jadrovníka a semienok a pokrájame na hranolčeky. Dáme na plech, posypeme provensálskym korením, osolíme, okoreníme a polejeme 2 lyžicami olivového oleja.
- krok 4Dáme piecť na 30 minút dozlatista. V polovici pečenia tekvicu premiešame.
- krok 5Nakoniec k šošovici a mrkve pridáme pečenú tekvicu, pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme lístkami koriandra.
- krok 6BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Šošovicový hamburger
- OBJAVTE RECEPT
Šošovicový šalát s petržlenom a vlašskými orechami
- OBJAVTE RECEPT
Cereali s hubami a parmezánom
Objavte tiež…






.webp)








.webp)