1. >Recepty
  2. >Tekvicovo-hrušková polievka

Tekvicovo-hrušková polievka

Jednoduché
4 osôb
30 min
3 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Bonduelle Tekvicová polievková zmes (400 g)

1 a ¾ šálky hruškového nektáru

½ šálky nakrájanej cibule

½ šálky vody

1 šálka kuracieho vývaru

2 a ½ šálky smotany

¼ čajovej lyžičky granulovaného zázvoru

¼ čajovej lyžičky mletého bieleho korenia

¼ čajovej lyžičky granulovanej škorice

hruška na ozdobenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Bonduelle Tekvicová polievková zmes (400 g)

1 a ¾ šálky hruškového nektáru

½ šálky nakrájanej cibule

½ šálky vody

1 šálka kuracieho vývaru

2 a ½ šálky smotany

¼ čajovej lyžičky granulovaného zázvoru

¼ čajovej lyžičky mletého bieleho korenia

¼ čajovej lyžičky granulovanej škorice

hruška na ozdobenie
  1. krok 1
    V hrnci orestujeme cibuľku.
  2. krok 2
    Pridáme vodu, vývar a privedieme k varu. Prilejeme hruškový nektár, smotanu a všetko korenie a opäť privedieme k varu.
  3. krok 3
    Teraz pridáme celé balenie Bonduelle polievkovej zmesi a varíme 3 minúty, kým zelenina nezmäkne, potom rozmixujeme tyčovým mixérom.
  4. krok 4
    Polievku podávame s plátkami hrušky.
  5. krok 5
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda