1. >Recepty
  2. >Cestoviny so špenátom a ricottou

Cestoviny so špenátom a ricottou

Jednoduché
4 osôb
30 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
250 g Bonduelle Mrazeného listového alebo krájaného špenátu (300 g)

200 g syra ricotta

200 g cestovín (papardele, tagliatelle, radiatore)

0,1 l smotany

100 g cibule

20 g cesnaku

50 g masla

soľ, korenie
ingrediencie pre 4 osôb
250 g Bonduelle Mrazeného listového alebo krájaného špenátu (300 g)

200 g syra ricotta

200 g cestovín (papardele, tagliatelle, radiatore)

0,1 l smotany

100 g cibule

20 g cesnaku

50 g masla

soľ, korenie
  1. krok 1
    Nakrájanú cibuľu a cesnak orestujeme na masle.
  2. krok 2
    Pridáme špenát, krátko podusíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme smotanou.
  3. krok 3
    Nakoniec pridáme syr ricotta.
  4. krok 4
    Cestoviny uvaríme podľa návodu.
  5. krok 5
    Špenát so syrom zmiešame s cestovinami a podávame.
  6. krok 6
    BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
JednoduchéStrednéObťažné
< 15 Min15 - 45 Min45 m a +
Legenda