Špenátové rizoto s vlašskými orechmi
Jednoduché
4 osôb
30 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie posekaného špenátu Bonduelle (450 g)
3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa, nasekaná
250 g ryže na rizoto
500 ml zeleninového vývaru
200 ml smotany na varenie
100 g vlašských orechov, nahrubo posekaných
100 g strúhaného parmezánu
soľ a korenie
3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa, nasekaná
250 g ryže na rizoto
500 ml zeleninového vývaru
200 ml smotany na varenie
100 g vlašských orechov, nahrubo posekaných
100 g strúhaného parmezánu
soľ a korenie
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie posekaného špenátu Bonduelle (450 g)
3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa, nasekaná
250 g ryže na rizoto
500 ml zeleninového vývaru
200 ml smotany na varenie
100 g vlašských orechov, nahrubo posekaných
100 g strúhaného parmezánu
soľ a korenie
3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa, nasekaná
250 g ryže na rizoto
500 ml zeleninového vývaru
200 ml smotany na varenie
100 g vlašských orechov, nahrubo posekaných
100 g strúhaného parmezánu
soľ a korenie
- krok 1V panvici na rozohraitom olivovom oleji usmažíme cibuľu. Po cca 2 minútach pridáme ryžu a smažíme ďalšiu minútu. Keď sa ryža stane priehľadnou, postupne pridávame vývar, až kým ryža nebude uvarená.
- krok 2Do uvarenej ryže zamiešame smotanu s orechmi, špenát a polovicu parmezánu. Dobre premiešajte a ochutíme soľou a korením.
- krok 3Rozdelíme na taniere a podávajte so zvyšným parmezánom.
- krok 4BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Cestoviny so špenátom a ricottou
- OBJAVTE RECEPT
Losos plnený špenátom
- OBJAVTE RECEPT
Slaná palacinka s kukuricou a špenátom
Objavte tiež…






.webp)








.webp)