1. >Zaujímavosti
  2. >DIY = Do It Yourself, alebo „Vyrobte si to sami“

Štýlové kvetináče na bylinky, veselý držiak na perá alebo minimalistické nádoby na varešky či príbory do kuchyne ... Nápadov, čo vyrobiť z prázdnych plechoviek je veľa!

Prázdne plechovky nemusia smerovať hneď do šedivého kontajnera (veríme, že všetci recykluje a viete, ako kov triediť), ale môžete si z nich doma aj niečo pekné vyrobiť,  svojpomocne si skrášliť bývanie a ešte sa pritom zabaviť!
 

Vytvorte si štýlové kvetináče na bylinky

Každý kuchár alebo kuchárka dobre vie, že čerstvé bylinky v jedle nielen dobre vyzerajú, ale aj skvele chutia. Aby ste čerstvé bylinky mali hneď po ruke, zrecyklujte kovové obaly od našich produktov a vytvorte si štýlové kvetináče na svoj parapet. Plechovky si môžete natrieť, polepiť, alebo len obviazať šnúrkou - ako sme to urobili my! Potom už len stačí zasadiť obľúbené bylinky a je to!
 

Držiaky na ceruzky, perá, gumu alebo spinky

Dochádzajú Vám nápady, ako zabaviť svoje deti alebo aj seba? Určite si spomínate, ako sme si všetci v škole vyrábali držiaky na perá, ktoré sme toľko milovali? Prečo túto super aktivitu nezrecyklovat (rovnako ako recyklujeme plast, papier, kov atď.) tiež? Urobte si s deťmi kreatívne popoludnie a nechajte ich sa vyblázniť na zdobení plechoviek. My sme plechovky natreli a polepili bodkami, aby nám pekne rozveselili stôl! 
 

Minimalistické stojany na varešky a príbory do kuchyne

Chcete si skrášliť kuchyňu? Plechovky Bonduelle sú na to ako stvorené. Po použití našej zeleniny plechovku nevyhadzujte. Vymyte ju, odstráňte etiketu a upravte si ju podľa svojho gusta. Plechovky môžete pomaľovať, olepiť, alebo nastriekať sprejom a voilà - krásne dizajnové stojančeky sú na svete!