krok 1
Očistené zemiaky uvaríme v šupke v osolenej vode (cca 10 minút) a necháme vychladnúť. Nemusíme lúpať. Pokrájame na väčšie kúsky.
krok 2
Na panvici môžeme zemiaky nasucho alebo s trochou oleja orestovať, aby dostali krajšiu farbu, cca 5 minút.
krok 3
Cibuľu olúpeme a nakrájame na tenké kolieska. Umyté jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na tenké plátky.
krok 4
V mise zmiešame zemiaky, jablká, cibuľku, kukuricu a posekané vlašské orechy.
krok 5
Pripravíme si zálievku z vody, medu, dijonskej horčice a jablkového octu. Podľa potreby osolíme a okoreníme.
krok 6
Suroviny v mise zalejeme a premiešame. Nkoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať.