Cisárske zemiaky
Jednoduché
4 osôb
60 min
Stredné
Ingrediencie
pre 4 osôby
1 balenie Cisárska zeleninová zmes Bonduelle (Royal Mix) (400 g)
100 g šampiňónov Bonduelle
200 g smotany na šľahanie, vysokopercentnej
2 vajcia
800 g zemiakov varených v šupke
20 g korenia
50 g syra
40 g oleja alebo masla
100 g šampiňónov Bonduelle
200 g smotany na šľahanie, vysokopercentnej
2 vajcia
800 g zemiakov varených v šupke
20 g korenia
50 g syra
40 g oleja alebo masla
ingrediencie pre 4 osôb
1 balenie Cisárska zeleninová zmes Bonduelle (Royal Mix) (400 g)
100 g šampiňónov Bonduelle
200 g smotany na šľahanie, vysokopercentnej
2 vajcia
800 g zemiakov varených v šupke
20 g korenia
50 g syra
40 g oleja alebo masla
100 g šampiňónov Bonduelle
200 g smotany na šľahanie, vysokopercentnej
2 vajcia
800 g zemiakov varených v šupke
20 g korenia
50 g syra
40 g oleja alebo masla
- krok 1Uvarené zemiaky pokrájame na plátky.
- krok 2Zeleninu necháme voľne rozmrznúť.
- krok 3Plátky kladieme do zapekacej formy vo vrstvách, ktoré prekladáme okorenenou zeleninovou zmesou Royal Mix a šampiňónmi. Zalejeme smotanou s rozšľahanými vajcami.
- krok 4Osolíme, okoreníme, navrchu posypeme syrom a dáme zapiecť.
- krok 5Podávame ako prílohu alebo ako ľahké hlavné jedlo.
- krok 6BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Cesnakovo-karfiolová polievka
- OBJAVTE RECEPT
Hustá polievka s quinoou a avokádom
- OBJAVTE RECEPT
Marocká karfiolová krémová polievka s cícerom
Objavte tiež…






.webp)








.webp)