Plnený zemiak
Jednoduché
4 osôb
15 min
75 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
4 veľké zemiaky
½ balenia Bonduelle mrazeného špenátu (200 g)
120 g smotany
200 g gorgonzoly alebo iného modrého syra
30 g masla
jemná soľ, mleté čierne korenie
½ balenia Bonduelle mrazeného špenátu (200 g)
120 g smotany
200 g gorgonzoly alebo iného modrého syra
30 g masla
jemná soľ, mleté čierne korenie
ingrediencie pre 4 osôb
4 veľké zemiaky
½ balenia Bonduelle mrazeného špenátu (200 g)
120 g smotany
200 g gorgonzoly alebo iného modrého syra
30 g masla
jemná soľ, mleté čierne korenie
½ balenia Bonduelle mrazeného špenátu (200 g)
120 g smotany
200 g gorgonzoly alebo iného modrého syra
30 g masla
jemná soľ, mleté čierne korenie
- krok 1Rúru predhrejeme na 200 °C a umyjeme zemiaky.
- krok 2Zemiaky prepichneme vidličkou, poukladáme na plech a na hodinu dáme do rúry.
- krok 3Zemiaky pozdĺžne rozrežieme a lyžicou odstránime vnútro tak, aby sme nepoškodili šupku. Dužinu roztlačíme a zmiešame so smotanou, gorgonzolou, soľou a korením.
- krok 4Na panvici rozpustíme maslo, pridámte špenát, soľ a korenie.
- krok 5Hotový špenát pridámte do zemiakovej zmesi, premiešame a naplníme zemiakovú šupku. Spolu dáme do rúry na 15 minút a potom podávame. BON APPÉTIT!
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Palacinkové maki plnené špenátom a batatmi
- OBJAVTE RECEPT
Slaná palacinka s kukuricou a špenátom
- OBJAVTE RECEPT
Zeleninová Šakšuka
Zeleninová Šakšuka
Objavte tiež…






.webp)








.webp)