Pečená tekvica s cícerom v paradajkovej omáčke
Stredné
2 osôb
10 min
50 min
Ingrediencie
pre 2 osôby
1x Bon Menu Maroko
1 maslová tekvica
1 olivový olej
vetvička petržlenovej vňate
1 maslová tekvica
1 olivový olej
vetvička petržlenovej vňate
ingrediencie pre 2 osôb
1x Bon Menu Maroko
1 maslová tekvica
1 olivový olej
vetvička petržlenovej vňate
1 maslová tekvica
1 olivový olej
vetvička petržlenovej vňate
- krok 1Predhrejte rúru na 200 stupňov.
- krok 2Tekvicu rozrežeme v polovici, vydlabeme vnútro a potrite olivovým olejom.
- krok 3Tekvicu pečieme v rúre do zmäknutia.
- krok 4Tesne pred koncom pečenia nalejeme dovnútra tekvice Bon Menu Maroko. Servírujeme posypané čerstvou petržlenovou vňaťou.
Nechajte sa prekvapiť
Jednoduché
Stredné
Obťažné
< 15 Min
15 - 45 Min
45 m a +
- OBJAVTE RECEPT
Pečené bataty plnené cícerom, špenátom a syrom feta
- OBJAVTE RECEPT
Zapečený baklažán
- OBJAVTE RECEPT
Falafel s jogurtovým dipom
Objavte tiež…






.webp)








.webp)