Vegánska karfiolová polievka
Stredné
4 osôb
30 min
5 min
Lacné
Ingrediencie
pre 4 osôby
Bonduelle karfiolová polievková zmes (400 g)
1 polievková lyžica olivového oleja
1 cibuľa
1 čajová lyžička drveného cesnaku
1 čajová lyžička sušeného tymianu
½ čajovej lyžičky sušeného rozmarínu
0,2 l zeleninového vývaru
0,3 l kokosového mlieka
soľ a čierne korenie na ochutenie
1 polievková lyžica olivového oleja
1 cibuľa
1 čajová lyžička drveného cesnaku
1 čajová lyžička sušeného tymianu
½ čajovej lyžičky sušeného rozmarínu
0,2 l zeleninového vývaru
0,3 l kokosového mlieka
soľ a čierne korenie na ochutenie
ingrediencie pre 4 osôb
Bonduelle karfiolová polievková zmes (400 g)
1 polievková lyžica olivového oleja
1 cibuľa
1 čajová lyžička drveného cesnaku
1 čajová lyžička sušeného tymianu
½ čajovej lyžičky sušeného rozmarínu
0,2 l zeleninového vývaru
0,3 l kokosového mlieka
soľ a čierne korenie na ochutenie
1 polievková lyžica olivového oleja
1 cibuľa
1 čajová lyžička drveného cesnaku
1 čajová lyžička sušeného tymianu
½ čajovej lyžičky sušeného rozmarínu
0,2 l zeleninového vývaru
0,3 l kokosového mlieka
soľ a čierne korenie na ochutenie
- krok 1V hrnci rozpálime olivový olej, pridáme nakrájanú cibuľu a okoreníme drveným cesnakom.
- krok 2Prisypeme karfiolovú polievkovú zmes a všetko zalejeme vývarom a kokosovým mliekom. Privedieme k varu.
- krok 3Ochutíme tymianom a rozmarínom, a na miernom plameni cca 5 minút varíme pod pokrievkou, až kým zelenina nezmäkne.
- krok 4Nakoniec zmes rozmixujeme dohladka a podľa potreby okoreníme. Podávame posypané mletým čiernym korením a čerstvým tymianom.
- krok 5BON APPÉTIT!
Objavte tiež…